Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul PSD, Andi Cristea, despre eventuala mutare a Ambasadei României în Israel la Ierusalim: Trebuie conștientizat momentul istoric

andi cristea

Eurodeputatul PSD, Andi Cristea, vicepreşedinte al Comisiei pentru afaceri externe (AFET) din Parlamentul European susține că relocarea Ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim este "o asumare politică curajoasă".

"Poziţiile politice, inclusiv la nivelul Uniunii Europene cunosc schimbări în timp, nu rămân blocate. Decizia de a muta ambasada este o asumare politică curajoasă .Îndrăzneala în momentele-cheie a schimbat mereu istoria , este important ca oportunitatea actuală să ne poziţioneze de partea corectă a istoriei şi a partenerilor strategici. Ca europarlamentar PSD, sunt solidar cu decizia partidului şi a guvernului, sunt încrezător că România va avea de câştigat. Sper ca atât în plan intern, cât şi extern să fie conştientizat acest moment istoric", a spus europarlamentarul PSD pentru mediafax.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat la o emisiune de televiziune că guvernul a a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentre mutarea efectivă a ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.