Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Victor Negrescu solicită mai mult sprijin pentru fermieri din partea Uniunii Europene

Parlamentul European
Victor Negrescu

Eurodeputatul Victor Negrescu a intervenit în plenul Parlamentului European, în cadrul dezbaterii privind fermierii europeni, pentru a solicita mai mult sprijin pentru aceștia din partea Uniunii Europene și asigurarea de subvenții egale pentru toți fermierii din statele membre.

"Domnule Comisar, fermierii din toată Europa și din țara mea, România, au nevoie de sprijinul Uniunii Europene.

Trebuie să coborâți din turnul de fildeș și să discutați direct cu fermierii și cu oamenii care trăiesc în mediul rural. Nu le mai puteți impune lucruri fără să discutați cu ei. Agricultură fără fermieri nu există!", a declarat europarlamentarul Victor Negrescu.

Reprezentantul României în Parlamentul European a subliniat demersurile realizate în legislativul european pentru fermieri și a reiterat responsabilitatea comisarului de resort, care face parte din grupul anti-european conservator, solicitând ca acesta să intre în dialog cu fermierii.

"Am solicitat, în calitatea mea de responsabil pentru bugetul european, fonduri suplimentare pentru agricultură și pentru mediul rural. Am obținut zeci de milioane de euro, dar necesarul este mult mai mare. Din păcate, nu a existat sprijin suficient pentru acest domeniu! Inclusiv dumneavoastră, ca reprezentant al Grupului anti-european conservator, din care din face parte România, partidul AUR, sunteți responsabil pentru acest eșec! Prin petiția #SateRomâneștiCuBaniEuropeni, recunoscută oficial de Parlamentul European, am expus încă din vara anului trecut doleanțele fermierilor din România. Una dintre cerințe era ca subvențiile primite să fie egale la nivel european. Trebuie să sprijinim modernizarea agriculturii și să-i susținem mai mult pe tinerii fermieri și pe toți cei care trăiesc în mediul rural. Vrem o viață decentă pentru fermierii europeni!" a subliniat chestorul Parlamentului European, eurodeputatul Victor Negrescu.

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.