Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România, țară de film: Un pușcăriaș periculos a evadat, iar poliția îl caută

facebook.com
evadare

Un bărbat condamnat la trei ani de închisoare a evadat sâmbătă de la punctul de lucru al Penitenciarului Satu Mare, informează instituţia printr-un comunicat de presă.

"Sâmbătă, 27.06.2020, în jurul orei 11,30, s-a constatat că deţinutul Varga Marius, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani şi două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Satu Mare (GAZ penitenciar). Facem precizarea că acesta era clasificat în regim semideschis", precizează sursa citată.

Citește și: Dialog spumos între avocata lui Liviu Dragnea și Marian Ceaușescu: ‘Nu fugiți!’, ‘Eu nu fug, plec!’

Forţele de ordine din judeţ au fost alertate pentru prinderea acestuia.

"În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră. Menţionăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani", a mai menţionat Penitenciarul.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul purta tricou roşu, blugi albaştri, tenişi.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana respectivă, cetăţenii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Satu Mare, la numerele de telefon: 0261/715.488 sau 0261/715.489.

Citește și: Rareș Bogdan dă semnalul: E momentul! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.