Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment de proporții al tinerilor liberali! Mara Mareș anunță REVOLUȚIA: 'Noi, tinerii, trebuie să dovedim că nu ne sperie schimbarea!'

TNL
TNL

La sediul central al Partidului Național Liberal, a avut loc prima ediție a TNL Smart Administration, eveniment la care au participat peste 100 de membri ai Tineretului Național Liberal din toată țara: consilieri locali, județeni sau primari. La eveniment au participat și șeful PNL, Ludovic Orban, precum și președintele TNL, Mara Mareș.

“Capacitatea de a face din orașele din România orașe smart se află, pe viitor, în responsabilitatea noastră, a tinerilor. Noi suntem cei deschiși spre inovație(…) facem plăți prin internet banking de când ne știm și nu concepem să alergăm după dosare cu șină, timbre, ștampile sau să completăm cereri. Folosim airbnb sau booking.com pentru a merge în vacanță, nu mai mergem la sediul unei agenții de turism și ne cumpărăm biletele de avion online și știm care sunt cele mai avantajoase site-uri. Prin urmare, dacă am integrat și dacă folosim cu atâta usurinta serviciile online, tehnologia în viața privată, de ce nu am putea să le implementăm, cu succes, și în orașele pe care dorim să le administrăm?”, a spus Mara Mareș în deschiderea evenimentului.

Citește și: Surpriza dezvăluită de ministrul Olguța Vasilescu! „Guvernul României a adoptat prin Ordonanță de Urgență dublarea acestor subvenții”

Evenimentul TNL Smart Administration își propune, prin caracterul său anual, să convingă administrațiile publice locale să eficientizeze serviciile publice, să reducă birocrația și să simplifice procedurile administrative prin utilizarea inovațiilor tehnologice. Ediția 2018 a Smart Administration Summer Camp a ales să abordeze câteva dintre serviciile de utilități publice, de la managementul deșeurilor, infrastructură/transport – inclusiv gestionare parcări - până la domeniul culturii și cel al participării publice. De asemenea, au fost discutate și modalitățile concrete prin care poate crește eficiența activității reprezentanților PNL, folosind platforme inovative de schimb de informații.

Citește și: Președintele României, în corzi! Campanie de strângere de semnături privind suspendarea lui Klaus Iohannis, după ce a refuzat să o revoce pe Kovesi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.