Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Everton are un ou antrenor după ce l-a dat afară pe Ronald Koeman: Legendarul Sam Allardyce, noul antrenor al echipei din Liverpool

www.premierleague.com
Everton

Fostul selecţioner al Angliei, Sam Allardyce, a semnat, joi, un contract pe 18 luni cu gruparea Everton, informează bbc.com. Allardyce îi succede la Everton lui Ronald Koeman, care a fost demis în octombrie. În ultima perioadă, interimatul a fost asigurat de David Unsworth.

Sam Allardyce era liber de contract din luna mai, când a plecat de la Crystal Palace. Tehnicianul în vârstă de 63 de ani se afla la conducerea echipei engleze din decembrie 2016. Allardyce a fost demis de Federaţia Engleză de Fotbal în septembrie 2016, după ce a fost filmat de jurnaliştii de la Daily Telegraph în timp ce le spunea unor presupuşi investitori din Asia cum să evite regulile federaţiei în privinţa transferurilor.

Everton, care după 14 etape ocupă locul 13 în clasamentul Premier League, cu 15 puncte, va întâlni în runda următoare, sâmbătă, pe teren propriu, echipa Huddersfield Town, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.