Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evgheni Prigojin a anunțat grațierea a 5.000 de deţinuţi care au semnat cu grupul Wagner

wagner-detinuti

Fondatorul grupului Wagner, Evgheni Prigojin, a declarat că, după încheierea contractului și a activităţilor în zona aşa-zisei operațiuni militare ruse din Ucraina, peste cinci mii de foști deţinuţi ruşi au fost grațiați, scrie Tass, conform Rador.

'În momentul de faţă, contractul semnat cu Wagner l-au încheiat peste cinci mii de persoane, care au fost eliberate, fiind grațiate', a declarat Prigojin, sâmbătă, pe canalul său de Telegram, citat de Serviciul său de presă.

Potrivit fondatorului Wagner, procentul persoanelor care au comis o a doua infracțiune, în decurs de o lună, este de 0,31%, ceea ce înseamnă 'de la zece până la douăzeci de ori mai puțin, faţă de cifrele standard, de dinainte de aşa-zisa operațiune militară rusă din Ucraina.

Prigojin a subliniat că cei care comit infracțiuni dau apă la moară în principal persoanelor care se opun acțiunilor Federației Ruse în Ucraina și se pronunţă în favoarea regimului de la Kiev.

Fondatorul Wagner este sigur că compania sa a redus de zece ori rata infracţionalităţii în Rusia 'pregătindu-i' pe foștii deţinuţi mult mai bine comparativ cu modul în care 'erau pregătiţi pionierii și octombreii' în fosta ​​URSS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.