Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evoluție record pentru OPPO în România, în trimestrul 3

technozive.com
OPPO

OPPO, lider global de tehnologie, a înregistrat în trimestrul al treilea din 2021, o creştere de 45% în Europa, cele mai mari avansuri fiind consemnate în România (+130% faţă de anul trecut), Turcia (+60%) şi Polonia (+44% faţă de anul trecut), conform unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

OPPO este prezent în 11 ţări din Europa Centrală şi de Est, deservind peste 400 de milioane de oameni. În ultimul trimestru, OPPO a înregistrat multiple rezultate record în pieţele cheie din regiune, clasându-se în top trei producători de smartphone-uri în Polonia, Turcia, România şi Ucraina. Compania s-a lansat în vara acestui an în Ungaria şi Slovacia, clasându-se încă de la început în top patru producători de smartphone-uri. Un alt rezultat important a fost înregistrat şi în Kazahstan unde ultimele modele din gama Reno (Reno5 şi Reno6) au atins o cotă de piaţă de 31% în categoria mid-range. În Rusia, vânzările online au crescut cu 600% de la începutul anului 2021, iar în România, OPPO a atins o cotă de piaţă de 14% în puţin peste un an de la lansare, ceea ce reprezintă un record în industrie la nivel local.

Printre cele mai importante investiţii din regiune se numără Centrul European de testare din România în cadrul căruia compania verifică funcţionarea fluidă a produselor, fabrica din Turcia dar şi crearea multiplelor echipe locale specializate, potrivit Agerpres.ro.

"OPPO este un brand tânăr al cărui ADN se bazează pe dezvoltarea inovaţiilor. Pe măsură ce brandul se dezvoltă în regiunea Europei Centrale şi de Est, ne concentrăm pe oferirea unor produse simple şi uşor de folosit, care permit utilizatorilor să îşi exploreze creativitatea păstrându-şi confidenţialitatea. Considerăm că utilizatorii din regiune apreciază această abordare, demonstrat prin succesul companiei pe multiple pieţe locale", a declarat Johnny Zhang, preşedinte OPPO pentru Europa Centrală şi de Est.

OPPO este unul dintre liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată şi prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piata din Europa. Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toată lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.