Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evul mediu revine în Rusia. Şeful Gărzii Naţionale a Rusiei îl provoacă la duel pe Aleksei Navalnîi

reuters
Aleksei Navalnîi

Şeful Gărzii Naţionale a Rusiei, Viktor Zolotov, un aliat al preşedintelui Vladimir Putin, l-a ameninţat marţi pe principalul oponent al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, provocându-l la un duel pentru lansarea unor acuzaţii de corupţie, în opinia sa, false şi calomnioase, relatează Reuters preluată de Agerpres

Citește și: Premierul României, Viorica Dăncilă, a dezvăluit planurile pe perioada președinției Consiliului Uniunii Europene! Care sunt prioritățile

Viktor Zolotov l-a acuzat pe liderul opoziţiei ruse că este o marionetă a Washingtonului şi a afirmat că scopul său este destabilizarea Rusiei.

Zolotov a părut extrem de furios într-o înregistrare video de aproape şapte minute difuzată online, în care a respins acuzaţiile de corupţie făcute de Navalnîi referitoare la Garda Naţională.

'Pur şi simplu te provoc la o luptă - în ring, oriunde, şi îşi promit că te fac praf în câteva minute', a spus Zolotov îmbrăcat în uniformă, ridicând pumnul.

'Vreau să îţi spun că declaraţiile pe care le-ai făcut despre mine sunt insultătoare, calomnioase şi false. Şi astfel de lucruri nu se uită de obicei în rândul ofiţerilor', a spus Zolotov care conduce Garda Naţională de la înfiinţarea sa în 2016 de către Putin.

De asemenea, Zolotov l-a avertizat pe Navalnîi să nu mai facă alte acuzaţii despre el sau familia sa.

'Îţi promit că înainte să calc şi să îmi şterg picioarele pe tine, voi face o demonstraţie pentru toţi membrii Gărzii Naţionale. Şi îţi garantez că îţi va fi ruşine să mai ieşi după aceea afară', a mai spus el.

În prezent, Aleksei Navalnîi execută o pedeapsă de 30 de zile de închisoare pentru încălcarea legii privind protestele. El susţine că măsura împotriva sa a fost luată pentru a descuraja manifestanţii împotriva reformei pensiilor.

Un avocat al lui Navalnîi a afirmat că acesta nu poate reacţiona pentru că se află în închisoare şi va decide dacă îi va răspunde sau nu mai târziu personal lui Zolotov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.