Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Excentrip premiază cea mai bună voce: proiect-concurs dedicat artiștilor vocali cu aptitudini muzicale atipice, curajoase, excentrice

excentrip
excentrip2

Cea de-a treia ediție a concursului muzical EXCENTRIP ia startul începând cu 20 ianuarie 2023, urmând a-și desemna câștigătorii în luna martie, informează LunaTech Sound, organizatorul evenimentului.

EXCENTRIP este un proiect-concurs dedicat artiștilor vocali cu a(p)titudini muzicale atipice, curajoase, excentrice. Lansat în 2021, concursul s-a bucurat de popularitate încă de la prima ediție. Nume sonore din lumea muzicală au răspuns chemării de a juriza interpretările participanților (George Natsis, Maria Răducanu, Petra Acker, Florentin Milcof, Ana-Cristina Leonte, Bogdan Negroiu, etc.).

În 2021 câștigătoarea concursului a fost w.ARIA, a cărei voce a impresionat deopotrivă publicul și juriul, remarcându-se ulterior în distribuția musicalului School Of Rock / Sunetul Muzicii (Opera Comică), în concerte alături de trupa EL NEGRO/IRIE Girls și OctaGroove Band, precum și alături de Dana Marijuana, în piesa proprie „Pune inimă”, lansată în același an. EXCENTRIP 2022, a desemnat-o câștigătoare pe Carina Veghiu, o fată de numai 10 ani din Prahova, care a intrat în posesia unui voucher valoric de 1000 de euro constând într-o compoziție special creată pentru ea, ce se va lansa chiar luna aceasta.

Ediția EXCENTRIP 2023 se va desfășura pe parcursul lunii februarie 2023, în trei etape: faza de înscrieri direct în concurs + preselecție, faza finală – LIVE ACT (filmarea audio-video asigurată de organizator), și jurizarea, urmată de acordarea premiilor.

În comparație cu alte concursuri muzicale, EXCENTRIP înlocuiește scena cu un studio audio-video profesional, în care participanții sunt înregistrați în condiții egale de manifestare artistică, în același studio, cu aceeași aparatură audio-video, beneficiind de același interval de timp dedicat înregistrării, respectiv două ore pentru un cântec de maxim patru minute. Înainte de înregistrarea propriu zisă, cei 30 de concurenții selectați în urma preselecției vor pregăti împreună cu organizatorul concursului ținutele, piesa și restul detaliilor aferente producției. Clipurile sunt ulterior încărcate pe platformele online ale organizatorului, iar apoi juriul, format din personalități importante din lumea muzicală, membri ai Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor, redactori radio -TV și alte personalități culturale, va alege câștigătorii.

Înscrierea concurenților, soliști sau grupuri, presupune completarea unei fișe de înscriere însoțită de o declarație semnată de către concurent/tutore (în cazul participanților minori), și o FILMARE DEMO a concurentului (aceasta poate fi realizată și cu un telefon mobil) cu o piesă sau două. Materialele vor fi trimise pe adresa de e-mail: lunatechsound@gmail.com, direct sau prin platformele de transfer de documente. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe pagina de Facebook a concursului.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.