Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV: Avem rezultatele alegerilor FRF

sigla FRF

Chiar dacă ne mai despart încă câteva ore până la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal, STIRIPESURSE.RO a aflat care va fi rezultatul scrutinului. un sondaj de ultimă oră îl indică pe Ionuț Lupescu drept câștigător detajat, cu 163 de voturi. Răzvan Burleanu va pierde alegerile, acesta reușind să adune doar 77 de voturi, iar pe locul al treilea se află Marcel Pușcaș, cu 16 voturi.

Sondajul a fost realizat de un grup de președinți de AJF (Asociație Județeană de Fotbal), care au vorbit cu fiecare votant în parte și au aflat preferințele fiecăruia.

Citește și: Lovitură de teatru! Soția lui Petre Roman, încurcată cu un cămătar! Cum s-a ajuns aici

”Sondajul are o acuratețe de 100%. Noi am vorbit cu fiecare votant în parte, voturile sunt verificate. Facem aceste verificări încă de când a început campania, pentru că ne interesează foarte tare evoluția percepției de vot a colegilor noștri. Acum două zile rezultatele erau mai strânse între primii doi clasați. În ultimele 48 de ore însă, mai multe voturi au migrat către Ionuț Lupescu. Este posibil ca această tendință să se mențină și Lupescu să mai primească niște voturi, însă acestea vor fi, în mare, rezultatele”, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO un președinte de AJF din Oltenia, care preferă să-și păstreze anonimatul.

Rezultatele prezentate sunt distribuite pe regiuni geografice, iar rezultatul cel mai strâns pare să fie în Transilvania, iar cea mai mare diferență între primii doi candidați se înregistrează în Muntenia.

Citește și: Se întâmplă în România! Cine este femeia care poartă în buletin numele Miss America

La alegerile de miercuri de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.