Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Bombele cu ceas din PSD: 5 filiale, in vrie

ceas ora
ro va prezinta principalele focare din organizatiile judetene ale PSD. Doar alegerile prezidentiale i-au obligat pe PSD-isti sa amane razboaiele interne din judete pana anul viitor. Luptele se dau insa in continuare, mai subtil si mai ferit. In unele situatii, infruntarile ar putea sa duca, pe termen scurt, la o calitate mai buna a rezultatelor electorale ale PSD. In alte situatii, confruntarea este inevitabila si va trage si partidul in jos.
  1. Dambovita - Filiala este impartita intre oamenii liderului organizatiei, Adrian Tutuianu si fidelii ministrului Rovana Plumb.
  1. Valcea - Se pare ca unii lideri din organizatie vorbesc cu primarii sa-l schimbe pe presedintele judetean Ion Cilea.
  1. Arges - Sef al campaniei judetene a fost nominalizat tanarul lider de CJ Florin Tecau, in detrimentul mai experimentatului Tudor Pendiuc, tocmai pentru a evita o revolta. Liderul interimar Tudor Pendiuc nu este agreat de edili.
  1. Calarasi - Se asteapta cu mare interes prestatia noului lider la prezidentiale. Dupa rezultate nesperat de bune la europarlamentare, mazilirea noului sef PSD Calarasi a fost imposibila de catre o anumita grupare din partid. Momentan se asteapta ca acesta sa gafeze pentru a fi detronat.
  1. Braila-  Grupari de la varful organizatiei instiga la alegeri in filiala pentru un nou presedinte in locul lui Gheorghe Bunea Stancu. Febra a prins multi lideri ai organizatiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.