Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Coaliția de guvernare negociază o voce unică pentru Codul Fiscal

coalitie

Cei mai importanți lideri din coaliția de guvernare se vor întâlni, până joi, într-o ședință de negociere pe marginea Codului Fiscal respins de Președintele Klaus Iohannis, au declarat, luni, surse din Coaliție pentru STIRIPESURSE.RO.

În cadrul întâlnirii, PSD, UNPR și ALDE își vor prezenta punctele de vedere cu privire la eventualele modificari la Codul Fiscal, dupa care se va adopta o formula sustinuta de toti membrii. Rolul ședinței de Coaliție va fi acela de obținere a unei voci unice.

Coaliția va ieși cu un punct de vedere comun”, au declarat sursele citate.

În acest moment partidele din arcul guvernamental discuta separat despre propriul mandat la negocierile din coalitie.

Coalitia de guvernare, PNL si UDMR vor participa, joi, la ora 10, in Parlament, la o discutie tehnica pe marginea implicatiilor fiscal-bugetare ale Codului Fiscal. Discutiile tehnice vor fi urmate de discutii politice pana la sesiunea extraordinara a Parlamentului, cand Codul Fiscal va primi forma finala la vot.

"Susținem relaxarea și simplificarea fiscală prin reducerea unor taxe și impozite în condițiile în care sunt asigurate premisele pentru consolidare fiscală și predictibilitate. Din această perspectivă, considerăm că noul Cod fiscal poate fi pus în aplicare numai după o riguroasă și temeinică analiză a implicațiilor întregului set de măsuri fiscale și bugetare asupra construcției bugetului general consolidat, atât pentru anul 2016, cât și pentru anii următori și numai cu respectarea obligațiilor asumate de România și a legislației interne referitoare la disciplina financiar-bugetară", arată presedintele Klaus Iohannis în cererea de reexaminare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.