Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exclusiv. Condiția lui Cîțu, pentru un alt premier PNL

evz.ro
PNL

Negocierile dintre PNL și PSD au ajuns în faza critică de a nominaliza persoane. Potrivit informațiilor noastre s-a cam decis ca funcția de prim-ministru să fie deținută prin rotație de cele partide, iar primii să fie liberalii.

În mod normal și potrivit deciziei în vigoarea nominalizarea PNL ar trebui să fie președintele partidului. Cum PSD nu ar accepta ca Florin Cîțu să fie persoana și pentru simplul motiv că au inițiat și votat o moțiune de cenzură împotriva lui, iar în cadrul PNL lucrurile sunt destul de nuanțate.

Surse din cadrul PNL susține pentru STIRIPESURSE.RO că dacă în urma negocierilor cu PSD, va fi nevoie de un alt premier propus din partea PNL, condiția lui Florin Cîțu este că acesta sa fie un om girat de el. Foarte posibil ca această persoană să fie secretatul general al PNL, Dan Vîlceanu.

”De ce să ne oprim doar aici. Pot fi și alte propuneri. Deocamdată avem doar o decizie de a negocia cu PSD pentru o majoritate”, a spus președintele PNL Florin Cîțu la intrarea într-o nouă rundă de negocieri cu PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.