Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Dan Barna riscă să nu poată participa la alegerile parlamentare: 'Dacă nu voi deveni negativ, este foarte posibil'

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat că are COVID-19, precizând că starea sa generală e bună şi că va petrece următoarele zile în autoizolare.

În exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, liderul Uniunii a precizat că s-a autoizolat alături de soție în locuința din București și s-ar putea să nu poată fi prezent la alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru că el candidează la Sibiu, pentru un nou mandat de deputat.

Citește și: Ludovic Orban îi răspunde lui ÎPS Teodosie: ‘Nu se interzic slujbele. Ele se organizează în anumite condiţii, pentru că este zonă carantinată’

”Sunt în regulă. Am făcut un test PCR înainte de o întâlnire regională. Testul l-am făcut în București, m-am autoizolat. Dacă nu voi deveni negativ până pe 6 decembrie, este foarte posibil să nu pot să merg la Sibiu să votez. Este o situație neplăcută.”, a spus Dan Barna pentru STIRIPESURSE.RO.

Dacă nu va putea vota, Dan Barna va stabili o premieră istorică, fiind primul lider de partid aflat în situația de a nu se putea vota.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.