Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Declarațiile lui Sorin Mândruţescu, directorul Oracle România, după ce DNA i-a percheziționat casa: 'Am răspuns cu deschidere'

Sorin Mândruţescu

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac percheziţii, miercuri, la sediul societăţii Oracle România din Pipera, într-un caz privind anumite fapte de corupţie din mediul privat. Vizat de anchetă este directorul pe ţară al companiei, Sorin Mândruţescu, la domiciliul căruia sunt efectuate percheziţii.

În exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Sorin Mândruţescu, directorul Oracle România, a declarat că procurorii au descins la locuința sa și că are toată deschiderea pentru a colabora cu aceștia.

”La acest moment, nu pot face niciun comentariu întrucât nu cunosc ce acuzații formulează procurorii. Ceea ce pot spune este că am răspuns cu deschidere tuturor solicitărilor procurorilor și ca voi adopta o astfel de conduită și pe viitor. Desigur, prin avocatul meu, voi cere să aflu mai multe elemente din dosar, însă, fiind o procedură în curs, voi rămâne rezervat cu declarațiile, apreciind ca ele trebuie făcute doar în cadru instituțional.”, a spus Mândruțescu, pentru STIRIPESURSE.RO, prin avocatul său, Alexandru Chiciu.

Citește și: Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri! Legatura dintre PSD și interlopii din Olt .

În 2011, Traian Băsescu spunea că l-ar putea numi premier pe Mândruțescu în locul lui Emil Boc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.