Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE DNA lasă rece PSD

dna

Membrii PSD urmăriți penal au șanse ridicate să nu fie suspendați din partid. Liviu Dragnea se pregătește să trimită în teritoriu propunerile de modificare a Statutului PSD.

Printre aceste propuneri se refera si cele referitoare la pierderea calitatii de membru. In continuare, PSD-istii condamnati definitiv isi pierd statutul in partid.

Suplimentar se doreste introducerea prevederii ca un membru PSD sa fie suspendat automat din partid in momentul in care este arestat, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro.

Astfel, membrii PSD pe numele carora DNA a inceput urmarirea penala se vor bucura in continuare de prezumtia de nevinovatie. Chiar si in cazul in care procurorii dispun retinerea pentru 24 de ore sau plasarea sub control judiciar pe o perioada de 5 zile, un membru PSD nu pateste nimic in partid.

Abia in cazul arestarii preventive, care nu poate sa fie dispusa de DNA, un membru PSD este suspendat automat din partid.

Surse din partid spun ca Liviu Dragnea, cel insarcinat cu elaborarea propunerilor de modificare a Statutului PSD, va trimite in aceasta saptamana, organizatiilor judetene, lista pentru aprobare si amendare.

In 30-31 ianuarie, liderii centrali ai PSD, alaturi de liderii organizatiilor judetene, se vor reuni la Sinaia, in cadrul unui Comitet Executiv National care sa pregateasca Consiliul National al partidului si modificarile la Statut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.