Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Detalii inedite despre vizita Elenei Udrea în Grecia: Vrea să rămână însărcinată

facebook
elena udrea

Elena Udrea își dorește cu ardoare să aibă un copil. După ce luni bune s-a tot zvonit că își dorește, acum lucrurile sunt cât se poate de clare. Potrivit informațiilor noastre, fostul ministru s-ar afla în aceste zile în Grecia, unde se supune unei proceduri FIV (fertilizare in vitro). Ea ar fi părăsit România cu direcția Atena chiar a doua zi după ce magistrații au decis să îi ridice interdicția de a părăsi teritoriul național.

Intenția Elenei Udrea de a avea un copil nu este nouă. Ea a fost surprinsă anul acesta de paparazzi la o clinică de specialitate, la începutul lui iunie, numai că atunci a mascat totul spunând că doar a ajutat o prietenă din Buzău să găsească locația clinicii:

"Am fost cu o bună prietenă din Buzău, am ajutat-o să identifice locaţia. Ea  ajunsese cu un taxi şi am reuşit să-i dau o mână de ajutor. E o locaţie greu de reperat chiar şi pentru un bucureştean. Dacă aş avea o veste aşa mare, v-aş da-o eu, nu ar trebui să mă surprindă paparazzii. În principiu, da, îmi doresc, dar nu e cazul. Nu ştiu cum aş fi ca mămică, dar trebuie să ţi se întâmple ca să vezi. Aş fi relaxată, aş avea un copil foarte relaxat", a explicat Elena Udrea pentru WOWbiz, atunci când a fost întrebată care a fost motivul pentru care a mers la clinică de fertilizare.

De această dată, există informaţii că lucrurile sunt cât se poate de serioase, iar Elena Udrea este hotărâtă să aibă un copil. Până la ora publicării acestui articol, fostul ministru nu a răspuns solicitărilor de comentarii pe această temă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.