Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Marian Munteanu: 'Nu am făcut comerț cu arme'

Marian Munteanu

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a declarat, sâmbătă, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că nu a făcut comerț cu "niciun fel de arme", după ce în cartea unui istoric au apărut acuzații cu privire la acest lucru.

"Eu nu am facut comert cu niciun fel de arme, iar Valahia in vremea aceea faceau carti si publicitate", a declarat Marian Munteanu.

Întrebat dacă a făcut totuși parte din firma Valahia, el a răspuns:"Bineinteles, si sunt in continuare. (rade) Firma aia, săraca, făcea cărți și publicitate".

Marian Munteanu a explicat că acuzațiile la adresa sa au apărut după un articol din Evenimentul Zilei, pe care fostul director Cornel Nistorescu l-a lămurit într-un editorial recent. "Iar ce-au scris ăia în Evenimentul Zilei a fost o intoxicare pe care a clarificat-o directorul ziarului, ce vreti sa fac? Vorbiți cu dl Nistorescu, vă rog din suflet, va fi bucuros să vă răspundă", a spus Munteanu.

Cornel Nistorescu a scris miercuri, in Cotidianul, că "legenda afacerilor cu arme" este "o informatie fara acoperire". "Legenda afacerilor cu arme vine din „Evenimentul Zilei” din vremea în care eram responsabil de conţinutul său editorial. I-am publicat lui Marian Munteanu dreptul la replică şi negaţia categorică, povestea rămânând până în ziua de azi o alegaţie. Adică o informaţie fără nici o acoperire. Cei care se grăbesc să o vânture sunt rugaţi să ţină cont de acest lucru!", a scris Nistorescu la finalul unui editorial intitulat 'Marian Munteanu redivivus?'

Istoric: Munteanu s-a îmbogățit din comerț cu arme

Istoricul Marius Oprea, fost consilier prezidențial în mandatul lui Emil Constantinescu și autor al mai multor volume despre PCR și Securitate, a declarat, sâmbătă, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, ar fi fost administrator în firma Valahia care s-a ocupat cu comerțul cu arme, acesta precizând că a aflat de acest lucru din presa vremii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.