Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV NOUA STRATEGIE A PSD - 4 dezbateri organizate in locuri neutre

strategy

Informatii pe surse din partea echipei de campanie a PSD ne arata ca Victor Ponta este nemultumit ca nu s-a gasit nici o solutie pentru o intalnire fata in fata cu Klaus Iohannis, chiar daca i s-au oferit 4 variante la cele 4 televiziuni de stiri

Si, dorind cu orice pret ca aceste intalniri sa aiba loc, echipa PSD s-a declarat deja dispusa sa initieze negocieri pentru 4 dezbateri cu Klaus Iohannis care sa fie organizate in locuri neutre, nu neaparat la posturile de stiri tv. In acest sens, se lucreaza la un format de negociere, care sa fie oferit lui Klaus Iohannis, in speranta ca acesta nu le va putea refuza.

Datele din cercetarile nefacute publice arata in mod evident ca Ponta si-a putea mari avansul fata de Klaus Iohannis in cazul unor dezbateri, si se cauta solutii pentru ca aceste dezbateri sa existe si sa fie mai mult decat una. In acest fel, Ponta si-ar asigura inca din zilele urmatoare un avans linistitor pentru turul al doilea.

Echipa lui Ponta, intrunita la Kisellef astazi, a decis sa forteze cu orice pret o astfel de dezbatere, tocmai pentru a-si usura mult misiunea. Victoria deja obtinuta, aceea de a fi impus opiniei publice faptul ca Iohannis fuge de dezbateri, pare sa fie un obstacol in calea obiectivului real - acela de a-l convinge, de fapt, pe Iohannis, sa vina la aceste actiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.