Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV PSD - Secretele de culise din Hotelul Mercur

1
  1. Un prim aspect care a fost trecut cu vederea este competitia fara menajamente din PSD dintre filialele judetene. Miza pozitionarii unei organizatii PSD in topul clasamentului la prezidentiale se traduce in influenta in partid, functii la varf in PSD precum si oameni in toate esaloanele Guvernului.
Liderul CJ Olt, Paul Stanescu, care a fost campionul europarlamentarelor, a spus la scena deschisa ca isi doreste sa fie super-baronul alegerilor prezidentiale. „Vom fi prima organizatie PSD. Sa fiti convinsi ca tot noi vom fi pe primul loc din toate filialele din tara si ne invitam colegii din celelalte organizatii sa fie competitorii nostri”, a spus Paul Stanescu, de la Slatina. In ceea ce priveste milităria din PSD Olt, rezultatul votului pentru Victor Ponta spune totul: niciun vot contra, nicio abtinere. Ca la Ceaușescu.
  1. Un alt episod care a trecut neobservat este cel legat de viitorul presedinte al PSD. Liviu Dragnea, cotat in partid printre favoritii la sefia partidului, a declarat: „Sper sa fie ultima batalie pe care o dam cu Victor Ponta presedintele PSD-ului”.
Numarul 2 din PSD i-a facut vânt lui Victor Ponta de la sefia partidului daca acesta pierde alegerile prezidentiale. Dragnea a facut o pauza de cateva secunde, parca pentru a da greutate celor spuse, a zambit pe sub mustata si si-a continuat discursul. In momentul in care Dragnea a rostit aceste cuvinte, Victor Ponta nu a ras cu gura pana la urechi, asa cum a facut-o in alte situatii, ci a schitat un zambet discret, in timp ce pe Ioan Rus l-a bușit o tuse.
  1. O situatie care dezvaluie emotiile acumulate in PSD a fost trădată de catre Victor Ponta insusi.
Momentul s-a petrecut in timp ce Liviu Dragnea dadea mesaje mobilizatoare pentru PSD. “Ne despart de Cotroceni peste 5 milioane de voturi. Suntem in stare sa le avem?”, a declarat Victor Ponta. Reactia lui Victor Ponta la spusele lui Dragnea a fost momentul de referinta al Congresului. Candidatul PSD la prezidentiale a tras o gura mare de aer in piept, dupa care a oftat greu. Semnalul a fost limpede: PSD-ului ii va fi greu sa castige. Citeste si: Incidentul de la Congresul PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.