Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV PSD - Unde s-a retras Victor Ponta (surse)

harta

Surse din PSD au declarat în exclusivitate pentru stiripesurse.ro unde se află premierul Victor Ponta, intrat în concediu imediat după ce a pierdut alegerile prezidențiale.

Potrivit surselor noastre, premierul Victor Ponta se află, "împreună cu Daciana și copiii", în județul Hunedoara, la Orăștie.

"Din cate stiu eu, viziteaza cetățile dacice", au mai precizat surse din PSD pentru stiripesurse.ro.

În Orăștie a avut loc, în luna iunie, ședința Comitetului Executiv Național al PSD în care s-a decis oficial desemnarea lui Victor Ponta drept candidat la alegerile prezidențiale.

Dupa turul 2 al alegerilor prezidentiale, din 18 noiembrie, Premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmând să fie aplicată în perioada 19-24 noiembrie.

Ultima iesire publica a lui Victor Ponta a avut loc in data de 17 noiembrie, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, in care a anuntat ca nu-si va da demisia din functia de Premier si ca majoritatea guvernamentala va fi formata din PSD-UNPR-PC-UDMR-PLR.

Dupa revenirea din concediu a lui Victor Ponta, va avea loc, marti, sedinta Comitetului Executiv National al PSD in care se va face analiza esecului la prezidentiale.

Sursa foto: scmp.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.