Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Tandem ministru-deputat. TABERELE din PSD Buzău

sah2

Deputatul PSD Marcel Ciolacu si-a anuntat, intr-o declaratie pentru stiripesurse.ro, candidatura la sefia organizatiei judetene Buzau, in tandem cu ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Ciolacu a precizat ca intentia de a demisiona a celorlalti parlamentari de Buzau a fost 'un pic pripita', iar atacurile la Boscodeala 'necolegiale'.

"Dupa sentinta primita de dl presedinte Boscodeala, dansul si-a aratat intentia sa demisioneze, dar sa tinem cont de faptul ca este prima sentinta, la prima instanta. Dansul a avut o discutie cu dl Victor Ponta, iar pe buna dreptate dl presedinte Victor Ponta nu i-a acceptat demisia pentru ca urmeaza, incepand din aprilie, toate organizaiile PSD, sa intre in alegeri, deci o perioada foarte scurta. Nu stiu de ce s-au grabit colegii mei sa imparta ceva care nu este si nu asteapta sa ne confruntam in alegerile din interiorul partidului, alegeri care vor avea loc in aprilie-mai. Mi se pare un pic pripita decizia dansilor de a imparti ceva ce nu avem de impartit si necolegiala fata de presedintele Boscodeala. Eu, daca dl Boscodeala nu va candida, voi candida la functia de presedinte sau la functia de presedinte executiv in tandem cu dl Eugen Teodorovici", a declarat, pentru stiripesurse.ro, deputatul PSD Marcel Ciolacu.

Ce spune cealalta tabara:

EXCLUSIV S-a rupt un fief rosu: 'Boscodeala confunda PSD cu afacerile sale'

EXCLUSIV Razboi deschis in PSD: 2 deputati si 1 senator, cu DEMISIA pe masă

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.