Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Ultimele detalii despre moartea lui Dan Adamescu: Decizia luată de Carmen Adamescu

arhiva personala
Dan Adamescu

Lupta dintre soție și fiul vitreg al fostului om de afaceri Dan Adamescu trecut în neființă pe cine va organiza funeraliile a fost tranșată. Institutul de Mecină Legală (IML) i-a recunoscut soției sale, Carmen Adamescu, dreptul de a ridica trupul neînsuflețit și a organiza funeraliile cuvenite. Într-o comunicare pentru stiripesurse.ro, Carmen Adamescu relatează ce s-a întâmplat azi și anunță public modul în care se vor organiza funeraliile soțului ei decedat:

Vezi și: EXCLUSIV Ce scrie pe Certificatul de deces al lui Dan Adamescu/ DOCUMENT

Iată scrisoarea remisă redacției de Carmen Adamescu:

”Mediatizarea intensă a adus în atenţia publicului multe informaţii eronate legate de organizarea funeraliilor soţului meu, Dan Adamescu. Doresc să informez opinia publică de faptul că, cel puţin în această privinţă, Legea a fost aplicată în litera şi spiritul ei, astfel că mi s-a recunoscut dreptul legitim de a-i ridica de la INML trupul neînsufleţit şi a mă ocupa de înmormântare.

Celor care au făcut caz de faptul că am fost însoţită la INML de body-guarzi, doresc să le aduc aminte că, la rândul său, soţul meu, Dan Adamescu, a fost mereu înconjurat de persoane care îl ajutau şi protejau. Prezenţa lor s-a dorit a fi, în primul rând, o formă de respect şi omagiu pentru cel decedat, oferindu-i o gardă de onoare pe care, cu siguranţă, el şi-ar fi dorit-o.

Împreună cu sora sa, Doamna Călinescu Eugenia Constanze, îi informez, pe această cale, pe toţi cei care l-au cunoscut şi preţuit pe Dan Adamescu, că trupul său neînsufleţit va fi depus la Biserica Domnița Bălașa unde, începând cu orele 18:00, îi vor putea prezenta un ultim omagiu.

Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu Evanghelic, pe data de 27 ianuarie 2017, începând cu orele 14:00. Îi invităm pe cei care ne-au fost apropiaţi să ni se alăture atunci când îl vom conduce pe ultimul său drum.

După încheierea funeraliilor îi invităm, pe toți prietenii și apropiați ai familiei, la masa de pomenire ce se va organiza în aceeași zi, 27 ianuarie 2017, orele 17:00, in Sala Fortuna situată la etajul 21 al Hotelului InterContinental din București, strada Nicolae Bălcescu, nr. 4, sector 1.

Să ne rugăm împreună ca memoria sa să dăinuie pe măsura realizărilor sale.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Carmen Adamescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.