Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIUDĂȚENIILE NOII Organigrame IMPUSE fără consultare de Dominic Fritz: Direcția de Investiții ar putea avea șef absolvent de ...Georgrafie

Facebook.com/Dominicprimar
dominic fritz

Noua Organigramă adoptată de administrația Fritz pare să fie făcută cu dedicație. Deja, mai mulți șefi din primărie au fost înștiințați că au rămas fără posturi, căci direcțiile pe care le administrau au fost desființate. Însă conducerile noilor direcții ar putea fi ocupate de persoane care să ocupe posturi scoase la concursuri cu dedicație. Asta pentru că pe lista cu cerințe pentru ocuparea mai multor posturi sunt studii care nu au nicio legătură cu domeniul de activitate.

La șefia Direcției Generale de Investiții și Mentenanță, candidații trebuie să aibă următoarele calificări: inginerie civilă, geografie, stiințe economice sau arhitectură și urbanism. Culmea este că nici măcar nu trebuie să fie absolvenți de facultate, ci pot avea și studii echivalate. Candidat aici, ar fi putut fi fostul șef al Direcției Tehnice, Culiță Chiș, pe care viceprimarul USR Ruben Lațcău îl amenința ca să demisioneze. Însă Culiță Chiș are Facultatea de Management in Producție și Transporturi Ingineria Sistemelor de Circulație Rutieră, și practic, deși a condus tot ce a însemnat implementare de proiecte de infrastructură de mai bine de zece ani nu se califică pentru post.

Citește și: AUDIO Circ PENAL la Primăria Timișoara: director AMENINȚAT de viceprimarul USR să demisioneze, plângere la poliție

Citește și: SURSE Viceprimarul USR Timișoara Ruben Lațcău, CONDAMNAT pentru conducere fără permis, muncă în folosul comunității la un director pe care a vrut să îl DEMITĂ

La direcția de Management Intern, se caută director executiv cu specializări în științe economice, juridice sau sisteme și calculatoare sau teoria informației.

Pentru conducerea Direcției Relații Comunicare, useriștii care conduc primăria consideră că bun de șef poate fi un absolvent de științe ale comunicării sau sociologie, psiholologie și științe comportamentale, însă lista e deschisă și pentru cei cu specializare în științe juridice sau administrative.

La Direcția Calitatea Vieții sunt așteptați candidați pentru funcția de director care au absolvit studii în domeniile: științe juridice, administrative sau, surpriză, științe biologice și biomedicale sau științe umaniste și arte.

Rămâne de văzut cine și cum va ocupa funcțiile de conducere, însă un lucru e cert, noua Organigramă va ajunge în instanță, întrucât sindicatul primăriei a atenționat că nu a fost adoptată după o dezbatere publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.