Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Viceprimarul USR Timișoara Ruben Lațcău, CONDAMNAT pentru conducere fără permis, muncă în folosul comunității la un director pe care a vrut să îl DEMITĂ

Andrei Dragila primarie

Vieprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a fost condamnat penal după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat. Ca să nu fie condamnat la pușcărie, Lațcău a fost trimis la muncă în folosul comunității. Conform surselor ȘTIRIPESURSE.ro, useristul  a făcut munca în folosul comunității la Horticultura, compania Primăriei Timișoara, care se ocupă cu spațiile verzi.

Citește și: AUDIO Circ PENAL la Primăria Timișoara: director AMENINȚAT de viceprimarul USR să demisioneze, plângere la poliție

Conform acelorași informații pe surse, Lațcău nu ar fi terminat orele de muncă în folosul comunității, însă directorul Horticultura s-a temut să facă publice informațiile. Ajuns viceprimar din partea USR, Lațcău a ajuns ținta unui scandal monstru după ce din postura de membru în conducerea primăriei a încercat să îl schimbe din funcție pe Andrei Drăgilă, directorul companiei Horticultura. Drăgilă a acuzat, la fel ca și Culiță Chiș, că asupra sa s-au făcut presiuni să demisioneze.

Potrivit jurnaliștilor de la Banatulmeu, Lațcău a rămas fără permis după ce nu a acordat prioritate de trecere poliției, într-o intersecție semnalizată cu indicator cedează trecerea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.