Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Ce ministere sunt codașe la execuția bugetară

gov.ro
Guvern

Ministerele Familiei, Economiei și Investițiilor au cheltuit mai puțin de 20% din ținta pentru primele trei luni ale anului, potrivit execuției bugetare la 31 martie 2022, indică cifrele de la Finanțe consultate de ȘTIRIPESURSE.RO.

Ministerul Familiei, condus de Gabriela Firea, a cheltuit puțin peste 11% (de menționat că acest minister abia a fost creat și doar de curând a început să cheltuiască) , ministerul Economiei condus de Florin Spătaru - aproape 13%, iar ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene condus de Dan Vîlceanu - aproape 17% din prevederile bugetare pentru primele trei luni ale acestui an.

Puține fonduri au consumat și ministerul Energiei condus de Virgil Popescu (23% din ținta asumată) și ministerul Dezvoltării condus de Cseke Attila -  cu o execuție bugetară de 36%.

La polul opus, „campion” este ministerul Muncii, cu peste 98% din fonduri cheltuite. Ministerele Justiției, Sportului și Educației au epuizat și ele aproximativ 95% din fondurile aferente perioadei ianuarie-martie.

 

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.