Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXIT-POLL Fox News: Bătălie strânsă între Clinton și Trump

fox

Postul american Fox News prezintă primul exit-poll realizat în aproximativ 1000 de secții de votare din SUA. Potrivit datelor prezentate de Fox, Clinton și Trump sunt la egalitate, 42%, în opțiunile alegătorilor care s-au decis în ultimul moment.

82% dintre alegătorii care doresc o schimbare au votat pentru Trump, în vreme ce Clinton a fost preferată de alegătorii care doresc experiență de la viitorul președinte. 48% dintre alegătorii care nu îi plac pe niciunul dintre candidați au votat cu Trunp și 27% cu Hillary Clinton.

Vezi AICI exit-poll-ul CNN!

În ciuda comentariilor despre mexicani, Donald Trump este susținut de 26% din electoratul hispanic, care reprezintă 11% din totalul cetățenilor cu drept de vot.

Alegătorii s-au declarat deranjați de scandalul email-urilor lui Hillary Clinton în proporție de 62%, iar 37% au declarat că nu au fost deranjați. În schimb, 71% dintre alegători s-au declarat deranjați de modul în care Trump tratează femeile, față de 28% care nu au fost deranjați de scandalul agresiunilor sexuale.

Hillary Clinton ar fi mai bună în poziția de comandant suprem, cred 49% dintre alegători, față de 46% care îl preferă pe Trump. În privința economiei, Trump este considerat mai bun de 48% dintre alegători, față de cei 46% care o consideră pe Clinton mai pricepută la chestiunile economice.

Vezi AICI exit-poll-ul CBS News!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.