Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Experții care ar putea DINAMITA alegerile parlamentare: VERDICTUL așteptat de toți

portalsm.ro
sah

Alegerile parlamentare din 11 decembrie ar putea fi influențate major de o decizie care va veni cu doar câteva zile înainte de scrutin. CNATDCU a decis componența comisiei de specialiști care analizează lucrarea de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, iar un verdict este așteptat pe finalul lunii noiembrie, adică cu câteva zile înainte de alegeri.

Citește și: Analiză sociologică: surpriza URIAȘĂ care se prefigurează în România, pe modelul SUA

Experții care vor analiza lucrearea de doctorat a Laurei Codruța Kovesi sunt: prof. dr. Radu Chiriță – Facultatea de drept, din partea Universității Babeș-Bolay din Cluj Napoca, prof. dr. Vlad Constantinesco - Facultatea de Drept, de la Universitatea „Robert Schumann” din Strasbourg șii prof. dr. Claudia Ghica-Lamarchard - Facultatea de Drept, Universitatea din Rennes 1 (Franta), informează Hotnews.

Citește și: Momentul crucial: Când se dă verdictul CNATDCU pe teza de doctorat a șefei DNA

Citește și: SURSE - Mutări interesante în dosarul de plagiat al Laurei Codruța Kovesi

“Nu pot sa va confirm, nici sa va infirm. De altfel, nici nu cunosc componenta comisiei. Noi (n.r - Ministerul Educatiei) nu vom comunica - nici CNATDCU nu va comunica – componenta comisiei care analizeaza sesizarea (n.r. - privind lucrarea de doctorat a sefei DNA) tocmai pentru a feri persoanele respective de orice tip de influenta sau presiune care ar putea fi generata de aflarea numelui lor.”, a declarat pentru HotNews Mirabela Amarandei, purtator de cuvant al Ministerului Educatiei. 

Comisia de experți are termen 30 de zile pentru a înainta un raport pe analiza lucrării de doctorat a șefei DNA. Verdictul Comisiei de experți urmează să fie validat sau anulat de Consiliul General al CNATDCU, pe finalul lunii noiembrie, cu doar două săptămâni înainte de alegeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.