Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPERIMENTE PE OAMENI: Marea Britanie va INFECTA intenționat pacienți pentru a TESTA eficiența medicamentelor anticoronavirus

timesofisrael.com
vaccin covid-19 coronavirus sars-cov-2

Regatul Unit va începe în următoarele săptămâni teste clinice pentru a proba eficienţa medicamentelor şi a vaccinurilor împotriva coronavirusului, în cadrul cărora persoane sănătoase vor fi infectate, a informat miercuri Ministerul Companiilor, Energiei şi Strategiei Industriale, transmite EFE.

Într-un comunicat, ministerul a anunţat că Regatul Unit va fi prima ţară din lume care va efectua acest tip de studii în timpul actualei pandemii, după ce aceste studii au fost aprobate de un comitet de etică.

Citește și:  GRAFICE din mai multe țări: masca NU ajută la nimic. Numărul cazurilor a BUBUIT, după impunerea obligativității

Începând din martie, circa 90 de voluntari cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, care vor fi plătiţi să participe, vor fi injectaţi în condiţii sigure şi controlate pentru a stabili, într-o primă fază, cantitatea minimă de virus necesară pentru a genera infectarea, ceea ce va permite ulterior testarea vaccinurilor şi a medicamentelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.