Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expert aviatic despre accidentul în care a fost implicat Sala - Să traversezi Canalul Mânecii noaptea, în condiţii de vreme rea, cu un singur motor, e o nebunie

Daily Star
avion, dispariție, sala

Jorge Polanco, expert aviatic, a vorbit pentru presa engleză despre accidentul aviatic în care a fost implicat Sala, jucător ce plecase de la Nantes şi tocmai semnase cu Cardiff City.

Aeronava de mici dimensiuni, un model Piper PA-46, a dispărut de pe radar luni seara, 21 ianuarie, deasupra Canalului Mânecii.

"Să traversezi Canalul Mânecii noaptea, în condiţii de vreme rea, cu un singur motor, e o nebunie. Cineva l-a lăsat pe puştiul ăsta (n.red. - pilotul) să ia o asemenea decizie şi asta a costat vieţi. Cred că jucătorul nu a ştiut nicio clipă la ce pericol se expune, nimeni nu l-a atenţionat în privinţa pericolelor.

E ca şi cum ai încerca să traversezi Antarctica iarna cu un avion de mici dimensiuni. Se întâmplă frecvent să apară probleme la motor în astfel de condiţii, bănuiesc că ceva de genul s-a întâmplat şi acum", a explicat Polanco, consultant aviatic, pentru TyCSports.

Jucătorul de 28 de ani, care marcase 12 goluri în prima jumătate a sezonului din Ligue 1 pentru echipa lui Ciprian Tătăruşanu, a fost transferat de la Nantes la Cardiff City pentru 15 milioane euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.