Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expert politic: Chiar dacă îi fură zilnic, oamenii tot vor vota PCRM și PSRM

timpul.md
anatol taranu

Invitat în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, analistului politic Anatol Țăranu, de declarat că o mare parte a alegătorilor din Republica Moldova votează cu ochii închiși socialiștii și comuniștii, chiar dacă aceste partide stau în spatele celor mai mari scheme de corupție din ultimii ani.

„La noi, astăzi, Partidul Socialiștilor și Comuniștilor care au făcut bloc și care stau în spatele schemelor ilicite, ei, de fapt sunt părinții schemelor ilicite, la alegerile de pe 11 iulie vor fi masiv votați de către alegătorii Republica Moldova. Un masochism social și politic în Republica Moldova. Cetățenilor moldoveni le place când sunt furați ziua-ameaza mare în plină stradă, în plină desfășurare. E o problemă fundamentală care ține de sănătatea săcietății”, a declarat Țăranu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”

Citește și Alianța PSRM/PCRM au cele mai multe încălcări în actualul scrutin parlamentar: Bani neraportați și forme intolerante de exprimare

Țăranu susține că un stat care nu-și apără interesele propriilor cetățeni – este un stat eșuat.

„Credeți că întâmplător în ultimii ani în Republica Moldova vertiginos începe să crească numărul oamenilor care cred că Republica Moldova trebuie să se unească cu România? Fiindcă instituțiile Republicii Moldova de fiecare dată își demonstrează incapacitatea sa de a apăra interesele oamenilor. Statul valorează atâta timp cât este capabil să apere interesele cetățenilor acestui stat. Dacă nu este capabil – acest stat nu are dreptul la viață”, a concluzionat analistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.