Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicația anchetatorilor nu stă în picioare: Alexandru Cumpănașu răstoarnă ipoteza incinerării cadavrelor în butoi - Ce le-a scăpat oamenilor legii

captura video a1
casa criminal caracal

Alexandru Cumpănașu contrazice concluziile anchetatorilor care explică atât de simplu moartea și dispariția cadavrului Alexandrei Măceșeanu. Unchiul fetei spune că varianta incinerării corpului neînsuflețit în butoiul din curtea casei lui Dincă este un scenariu pentru proști, care nu are nicio legătură cu realitatea. Cumpănașu spune că dacă Dincă ar fi incinerat cadavrul fetei în butoi, bijuteriile Alexandrei, fabricate din argint, trebuiau să se topească primele, or acestea au fost găsite aproape intacte în cenușa care se susține că i-ar aparține fetei.

Citește și: Apel urgent al lui Alexandru Cumpănașu: ‘Vă rog să descifrați ce scrie pe acest document’

„Eu nu cred în povestea asta cu arzătorul și cu soba asta improvizată. Vă promit că niciunul dintre acești jegoși care sunt implicați în totă povestea aceasta nu va scăpa. Este o făcătură la mintea cocoșului că nu putea fi arsă într-un butoi improvizat și cu un arzător. Gândiți-vă la faptul anchetatorii susțin că acolo a fost ars un corp întreg, dar, acolo, în cenușă, au fost găsite bijuteriile din argint ale Alexandrei, argint care toată lumea știe că se topește la o temperatură mult mai mică decât cea la care se topește corpul”, a explicat Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.