Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicație halucinantă a lui Vasile Dîncu privind accesul FCSB pe stadionul Steaua: Ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media și să nu mă înjure

Twitter
Vasile Dîncu

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a vorbit la Euronews despre motivul pentru care FCSB nu a putut închiria stadionul Ghencea, construit din bani publici pentru EURO 2020 și administrat de MApN. Reamintim că FCSB a încercat să joace pe stadionul din Ghencea meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă din acest sezon, dar cererea lor le-a fost refuzată.

„FCSB, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale. Trebuia să încerce să facă o cerere la Minister, care ar fi însemnat o hotărâre de Guvern, pentru că Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării.

Trebuia făcută o hotărâre de Guvern. Dura mai mult. Dacă făcea din timp, poate se aproba acest lucru în ședința de guvern”, a spus Vasile Dîncu.

Gigi Becali a oferit o serie de declarații către Clubul Sportiv al Armatei și către Ministrul Apărării, Vasile Dâncu, până să primească un răspuns dacă FCSB putea să joace în Ghencea.

„Zice că e stadionul poporului, poporul este al lui Dîncu. Tot poporul este al lui Dîncu. El, Dîncu, e al lui, el i-a născut, și poporul, și stadionul. Îți dai seama el, marele filosof și sociolog. Unde ai văzut, mă, echipă care să fie a poporului? Tu nu faci ca poporul, domnule Dîncu”

„Poporul vrea să joace FCSB acolo, măi, Dîncule. Poporul vrea să respecte legea, tu nu vrei. Mie îmi plăcea de el, dar acum am văzut duplicitatea lui. Și-a dat arama pe față. Cum să nu aibă putere de decizie? Dacă tu, ca ministru, nu poți să dai un stadion care e al poporului, ce putere mai ai tu?”

„Nu aveam treabă cu el până când nu a zis asta. Eu îl admiram, dar am văzut că și ăsta vorbește perversități. Dacă tu ești un om deștept, tu echipa aia când a fost preluată de la Armată și care toți generalii și miniștrii au semnat, nu a dat-o măi poporul. Dacă este 100 de milioane acest stadion, cum să joace echipa poporului care nu este a poporului?”

„Am trimis ofertă scrisă, cu executor judecătoresc, și am spus așa: «nu aveți grilă? Dacă nu, vă dăm dublul grilei de la Arena Națională, de 23.000 de euro, adică 46.000». Le-am dat și grila de la Giulești, le dăm triplu față de Giulești. Am trimis și la ministrul Apărării, și la club, cu executor judecătoresc. Le-am cerut să dea răspunsul în 5 zile. Dacă nu, plângeri penale și cu asta basta. Clar, abuz în serviciu”

„Ia să vadă și Dîncu cum e să dea cu subsemnatul. El, marele ministru Dîncu, marele general de securitate. Ați văzut și cu Coldea. Vine o vreme în care nu se mai ține cont că e general de securitate. Dacă face ce vrea el, obrăzniciile lui, nu e normal să fie general? Ce să fie? (n.r. - întrebat dacă are certitudinea că Vasile Dîncu este general de securitate)”

„Atunci vezi cum este? Vine un judecător, zice că e abuz în serviciu și te condamnă. Tu zici că e stadionul poporului, dar văd că e al tău, că spui că faci ce vrei tu, nu ce vrea poporul. Poporul vrea să joace FCSB acolo! „O să mă enerveze de o să intru în politică numai din cauza asta, să îi arăt eu cum e poporul lui. Văd că de vreo 20 de ani el e poporul, și nimeni nu-l doboară. A ajuns și ministru!”

„Direct pe Ghencea o să jucăm!. Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor? Facem plângeri peste tot, la DNA, procuratură. Dacă nu ne dau voie, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.