Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLICAŢII ULUITOARE: De ce NU MERGE Kovesi la audieri în comisia de anchetă parlamentară

Inquam Photos / Octav Ganea
bilant dna Kovesi

Secretarul executiv al PMP Gelu Vișan a explicat de ce refuză procurorul şef al DNA să se prezinte la audieri în cadrul comisiei de anchetă a Parlamentului. Vişan a mărturisit la B1 TV că este de părere că Laura Codruța Kovesi și-a construit o imagine falsă de luptătoare împotriva corupției.

”Doamna Kovesi sub nicio formă nu se va duce la comisia parlamentară (de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009). Mintea sa creața a generat o luptă imaculată împotriva corupției și a declarat împotriva firii că domnia sa nu se vede în timpul liber cu politicieni”, a declarat, miercuri, liderul PMP, Gelu Vișan, la postul B1tv.

Citeşte şi: Udrea, reacţie VEHEMENTĂ după ce procurorii îi plimbă dosarul între instanţe: 'Rechizitoriu de DOI LEI'

Potrivit acestuia, procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost prezentă în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009 în casa generalului Gabriel Oprea deși evită să recunoască public.

Citeşte şi: DOCUMENT EXPLOZIV! Cum a primit Kovesi acces NESTINGHERIT la date despre casele şi terenurile românilor. Ce instituţie a REACŢIONAT

”Eu spun încă din septembrie 2016 pe toate posturile tv că doamna Kovesi a fost acolo la Oprea. Știu sigur asta și nu am aceeași sursă ca Dan Andronic. Nu merge la comisie pentru că trebuie să recunoască că a fost în casă la Oprea. Eu vă spun că doamna Kovesi a fost în casă la Oprea. Dan Andronic este un martor, eu sunt altul. Am fost mai devreme în ziua respectivă acasă la Oprea”, a adăugat Gelu Vișan.

El a mai spus că șefa DNA și-a creat o aură de ”Ioana d Arc care caută politicienii corupți” dar nu a înțeles că lupta anticorupție este diferită de anticorupție.

Citeşte şi: CCR: Kovesi POATE FI audiată în comisia Parlamentară. Care este MOTIVAREA judecătorilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.