Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie în estul Germaniei - Poliția a descoperit un adevărat arsenal

explozie Arhanghelsk

Poliţia germană a anunţat că a găsit butelii cu gaz şi muniţie de război veche în unul dintre apartamentele clădirii unde vineri dimineaţă a avut loc o explozie, în oraşul Blankenburg, din estul Germaniei, informează Reuters potrivit Agerpres.

Apartamentul în care s-a produs explozia fusese luat în chirie de un bărbat în vârstă de 78 de ani, care este foarte probabil persoana decedată în acest incident. Alte aproximativ 25 de persoane au fost rănite de suflul deflagraţiei.

Citește și: Ministrul de Interne aruncă în aer scena politică: oamenii politici care au picat pe STENOGRAMELE din Dosarul 10 august

Poliţiştii bănuiesc că explozia a fost cauzată de o scurgere de gaz. O echipă de genişti ajută la desfăşurarea anchetei.

Explozia s-a produs la câteva minute după ora locală 09:00 (08:00 GMT) într-un apartament de la etajul al doilea dintr-un bloc situat la periferia oraşului Blankenburg. La scurt timp a izbucnit un incendiu.

Locuitorii imobilului cu 60 de apartamente şi copiii de la o grădiniţă din apropiere au fost evacuaţi, iar zona a fost închisă. Niciun copil nu a fost rănit

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.