Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie în Piatra-Neamț: două persoane în vârstă au fost rănite

ISU Bucuresti-Ilfov
incendiu bucuresti

Doi bătrâni, soţ şi soţie, în vârstă de 81, respectiv 80 ani, au fost răniţi, miercuri, după ce în locuinţa lor din municipiul reşedinţă s-a produs o explozie ca urmare a unei acumulări de gaze, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Irina Popa, relatează Agerpres.

Potrivit acesteia, pompierii au fost înştiinţaţi în jurul orei 10,00 despre producerea unei explozii urmate de un incendiu la locuinţa celor doi bătrâni situată pe strada Boboteni din municipiul Piatra-Neamţ, intervenind cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

"Incendiul se manifesta mocnit în bucătăria unei locuinţe, ca urmare a unei explozii. Pompierii au scos din locuinţă o butelie şi au lichidat incendiul. Proprietarii locuinţei, un bărbat de 81 ani şi o femeie de 80 de ani, au suferit arsuri uşoare la nivelul feţei şi membrelor superioare. Aceştia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, refuzând transportul la spital. În urma evenimentului au ars bunuri materiale din interiorul bucătăriei şi s-a degradat tavanul bucătăriei. Evenimentul s-a produs din cauza unor acumulari de gaze în încăpere, ca urmare a scăpărilor de gaze de la aparatul de gătit", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

La locul evenimentului s-a deplasat şi un specialist de la Inspectoratul Judeţean în Construcţii Neamţ pentru a stabili dacă structura de rezistenţă a locuinţei a fost afectată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.