Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie într-o locuinţă din Copăceni, Cluj - O persoană a suferit arsuri pe 60% din corp

ISU Cluj
Explozie

O explozie a avut loc, duminică, într-o casă din localitatea clujeană Copăceni, în urma acesteia un bărbat care a suferit arsuri superficiale pe 60% din corp fiind transportat la spital, potrivit Agerpres.

"Au fost alertate o autospecială şi un echipaj SAJ în jurul orei 11,30, ca urmare a unui apel de urgenţă realizat pe numărul unic pentru apel de urgenţă 112.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat de circa 90 de ani cu arsuri superficiale pe circa 60% din corp, care primeşte în aceste momente asistenţă medicală de urgenţă de la echipajul SAJ şi a fost transportat la spital pentru investigaţii/îngrijiri de specialitate.

Evenimentul nu a fost urmat de incendiu, iar deflagraţia a deteriorat un geam şi o porţiune mică din acoperişul casei", informează ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, cel mai probabil explozia a avut la bază o acumulare de gaze de la o sobă şi un aragaz din locuinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.