Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Târgovişte; o persoană rănită

explozie bloc

O explozie urmată de incendiu s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, în interiorul unui apartament aflat într-un bloc din Târgovişte, iar un bărbat de 57 de ani a fost rănit, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

"Explozia a fost urmată de un început de incendiu (au ars furtunul de la aragaz şi materiale textile). În urma incendiului a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feţei. Au fost afectate uşa de la intrarea blocului, uşa, ferestrele şi balconul apartamentului şi două autoturisme aflate în faţa blocului", precizează ISU Dâmboviţa.

Din imobil s-au autoevacuat circa 30 persoane.

Persoana rănită a fost evacuată de pompieri şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, prezent la locul evenimentului.

"La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului. Totodată, a mai fost identificat un autoturism avariat. A fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru efectuarea unor verificări de specialitate", mai anunţă ISU Dâmboviţa.

La faţa locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru lucru la înălţime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.