Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exploziile de la Crevedia: Mama patronului stației GPL, declarații halucinante:'Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?'

Ana Popescu
Petra doldurea

Petra Doldurea, partenera edilului din Caracal, a manifestat o abordare extrem de neobișnuită în momentul în care jurnaliștii au solicitat părerea ei cu privire la tragicul incident soldat cu pierderea a două vieți și rănirea a 56 de persoane. Cu o expresie tensionată, femeia a ieșit pe ușa casei și a început să-și expună mâinile, dorind să sublinieze nivelul de efort depus în muncă.

Familia Doldurea deține o avere considerabilă în Caracal. Edilul și partenera sa locuiesc într-o locuință de aproape 400 de metri pătrați. În timpul deflagrațiilor de la Crevedia, Ion Doldurea se afla în străinătate, posibil ocupat cu afaceri, deoarece soția sa rămăsese singură acasă.

Aparând într-o rochie potrivită pentru acasă și purtând un șorț de bucătărie, Petra Doldurea se afla în plin proces de măturare a pavajului din curte când a zărit prezența ziariștilor.„Ce vreți? Copilul meu nu e fiu de beizadea. Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?", a spus femeia când a ajuns la poartă.

„Uitați-vă la mâinile mele, să se vadă ce muncite sunt", a mai spus soția primarului.

Când a fost întrebată dacă crede că fiul ei poartă vreo responsabilitate pentru evenimentele de la Crevedia, reacția ei a fost următoarea:

„Nu-mi puneți mie astfel de întrebări. Eu nu știu nimic. Nu mai stau cu băiatul meu de 14 ani. Să spună cei care fac ancheta. Băiatul meu este acolo, la Crevedia. Eu nu știu nimic", a declarat Petra Doldurea.

La fel de ciudată ca și cea a soției sale, lipsită de empatie față de victimele de la Crevedia, a fost și reacția primarului din Caracal.

În cadrul unui interviu acordat postului de televiziune România TV imediat după incendiu, Ion Doldurea, edilul din Caracal, a abordat tragica situație de la compania fiului său, Ionuț Doldurea. Întrebat dacă este conștient că oameni au pierit în acea situație, primarul din Caracal a dat următorul răspuns:

„Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”, a precizat edilul, potrivit Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.