Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exploziile de la Crevedia: Trei pacienți sunt în continuare în stare critică - Câți pacienți au rămas internați

crevedia 6

Trei pacienți răniți în exploziile la stația GPL din Crevedia sunt în continuare în stare critică. Doi se află la Spitalul Clinic de Urgență București, respectiv la Spitalul “Bagdasar Arseni” București, iar al treilea într-un spital din Milano.

Conform bilanțului dublei explozii de la Crevedia, transmis sâmbătă de Ministerul Sănătății, doi pacienți sunt, în România, critici intubați și ventilați mecanic. Unul este internat la Spitalul Clinic de Urgență București, iar al doilea la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București, conform Mediafax.

16 pacienți internați se află în stare medie sau ușoară, din care 6 sunt la Spitalul Clinic de Urgență București, 4 la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București, 5 la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București și unul la Spitalul Universitar de Urgență Elias București.

Trei pacienți au murit. 25 de pacienți au fost externați, iar 12 au fost transferați în străinătate.

Dintre aceștia, un singur pacient este în stare critică, internat la Milano. Aceste are o suprafață corporală arsă mai mare de 90%, este intubat și ventilat mecanic. „Stabil hemodinamic, necesită suport vasopresor intensiv. Stare critică, monitorizat intensiv continuu. A fost transferat într-o altă unitate medicală din Italia, înalt specializată în tratarea arsurilor”, susține sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.