Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Filmarea evitată patru ani de ISU, trimisă acum OFICIAL procurorilor PICCJ - Ce măsuri a luat Tribunalul în dosarul Colectiv

judecator justitie

Procurorii Parchetului instanței supreme, au primit recent, pe cale oficială filmarea apărută în presă în luna octombrie, făcută de ISU în momentele incipiente ale intervenției salvatorilor ajunși la clubul Colectiv.

Informația a fost confirmată de procurorul de ședință al PICCJ care este prezent la dezbaterile din dosarul patronilor clubului Colectiv.

Tribunalul București a primit la dosar adresa de răspuns a ISU care a spus că înregistrarea a fost trimisă procurorilor în cadrul dosarului de cercetare de la Secția de Urmărire Penală și Criminalistică, motiv pentru care nu o poate trimite și instanței de judecată.

Astfel judecătorul a cerut procurorului de ședință al PICCJ să pună la dispoziția instanței o copie a acestei filmări.

Magistratul PICCJ a amintit judecătorului că filmarea ar trebui văzută doar de acesta și nu în ședință publică așa cum au cerut avocații și să fie vizionată în public doar dacă patronul Colectiv Cătălin Gancea apare așa cum a susținut apărarea acestuia.

Judecătorul a stabilit că va anunța în ședință publică prezența lui Gancea pe această filmare și că va fi vizionată public dacă afirmațiile avocatului său se confirmă.

Tribunalul București a finalizat joi noapte audierea tuturor martorilor și a părților civile din dosarul Colectiv, a respins cererea de audiere a fostului ministru al sănătății Vlad Voiculescu și continuă la termenul următor cu audierea a trei inculpați care au decis să dea declarație la final de proces.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.