Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Primele declarații ale AVOCATULUI bestiei din Caracal - Apelul la 112 a fost de pe numărul bărbatului

Gheorghe Dinca, Tribunalul Dolj

Avocatul lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de crimele din Caracal, a făcut primele declarații. Suspectul nu recunoaște nimic, iar apărarea folosită o puteți afla mai jos.

Citește și: CLEPSIDRA MORȚII Ce s-a întâmplat în cele 19 ore scurse între apelul la 112 și MOARTEA fetei ucise la Caracal

"El pledează pentru nevinovăție. Spune că nu cunoaște cele două peroane despre care este acuzat că le lipsește de libertate. La ora actuală, acuzațiile sunt de viol și trafic de minori. Dânsul nu vrea să dea detalii cu privire la apeluri. Din punctul său de vedere, acele apeluri nu au fost date din locuința sa. Din punctul meu de vedere a fost explicit. Există probe concrete, dar sunt insuficiente pentru a fi considerată vinovată și condamnată. Dânsul nu recunoaște, nu recunoaște persoanele. Din punctul dânsului de vedere nu sunt oase de natură umană.

Dânsul susține că în zilele respective a fost plecat la piața în timpul dimineții și apoi a revenit la domiciliu unde a lucrat pe o activitate de tinichigerie. Spune că bijuteriile găsite sunt niște fake-uri.

A descris toată această perioadă cu activitățile pe care le-a desfășurat, dar nu a menționat nimic de natură penală. Nu a menționat martori. Apelul a fost făcut de pe telefonul lui. Nu reunoaște asta și nu a dat explicații. Despre hainele găsite spune că erau ale familiei", a declarat avocatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.