Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Unul dintre participanții la protestul din 10 august ar fi murit. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Alexandru Căutiș

In urma violențelor de la protestul diasporei numeroase persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre protestatarii care ar fi avut nevoie de ajutorul medicilor ar fi Ilie Gâzea, care, potrivit jurnalistului Alexandru Căutiș, ar fi murit la o săptămână după ce a leșinat din cauza gazelor lacrimogene. Bărbatul avea 62 de ani, iar la acest moment nu sunt informații referitoare la o legătură între decesul bărbatului și starea de rău cauzată de substanțele folosite la protest.

"Exclusiv! Un protestatar mort în urma incidentelor din Piața Victoriei

Ilie Gâzea, un bărbat de 62 de ani a decedat la o săptămână după ce a leșinat în urma acțiunii cu gaze lacrimogene. Pe 10 august, la mitingul din Piața Victoriei, în jurul orei 20, acesta a avut o puternică hemoragie nazală și bucală. A primit îngrijiri medicale și a plecat acasă. A doua zi s-a simțit foarte rău și a mers la spital. Ironia sorții face ca acest om să fie din Turnu Măgurele, decesul înregistrându-se la spitalul din Alexandria. Revin cu alte detalii. Victima este persoana din mijlocul acestui grup", a scris Alexandru Cautiș pe pagina sa de Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.