Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expoziţia de fotografie 'Bucovina - Ţinutul Echilibrului', deschisă la Muzeul Satului

basilica.ro
Muzeul Satului

Expoziţia de fotografie "Bucovina - Ţinutul Echilibrului", semnată de campionul mondial şi european la canotaj Sergiu Bejan, s-a deschis, vineri, la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti".

Pot fi admirate fotografii realizate de sportiv în ţinutul Bucovinei, care prezintă peisaje ce surprind farmecul anotimpurilor şi animale, de la căprioare până la cocoşi de munte sau cerbi, precizează reprezentanţii Muzeului Satului într-o postare pe Facebook.

"Pasiunea pentru fotografie mă ajută să mă deconectez şi să mă reîncarc pentru o nouă şi lungă zi de antrenamente, să descopăr frumuseţile naturii şi secretele animalelor sălbatice. Sunt un mare iubitor al faunei şi florei, îmi place nespus de mult să-mi petrec o parte din timp explorând natura. La Snagov, ies la fotografiat când îmi permite timpul, însă atunci când ajung acasă, în Bucovina, ieşirile sunt mult mai dese şi mai spectaculoase. Pentru mine, Bucovina este Raiul pe pământ!", a declarat Sergiu Bejan, potrivit Agerpres.

Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a spus că pentru performanţă este nevoie de multă muncă şi nu în ultimul rând de ambiţie şi dedicare totală.

"Indiferent dacă vorbim de performanţă sportivă sau de un alt domeniu. Din punctul meu de vedere, Sergiu are toate aceste calităţi şi sunt sigură ca va face, în continuare, lucruri extraordinare atât la canotaj, cât şi în fotografie. Eu îl voi susţine şi de acum încolo", a transmis Elisabeta Lipă.

La vernisaj a fost prezent cunoscutul antrenor de gimnastică Octavian Bellu, alături de colegi de la lotul olimpic ai canotorului.

Expoziţia va putea fi vizionată până la finalul lunii iulie.

Născut la 18 noiembrie 1996 la Suceava, Sergiu Bejan este membru al lotului olimpic de canotaj al României. Alături de cele 79 de titluri în palmares - inclusiv cele în care, alături de coechipierul său Marius Cozmiuc, a devenit campion european la proba dublu rame, fiind primii canotori români campioni mondiali în proba masculină de dublu rame, sportivul mai adaugă şi premii obţinute la competiţii de fotografie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.