Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EY România oferă 70.000 de euro pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19

coronavirus

EY România oferă 70.000 de euro pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19 prin acţiunile desfăşurate de Crucea Roşie, Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) şi prin parteneriate directe cu reprezentanţi ai mediului de business din România, conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES.

Într-o primă etapă, 25.000 de euro vor fi alocaţi pentru campania naţională de strângere de fonduri "România salvează România", lansată de Crucea Roşie pentru susţinerea categoriilor sociale afectate de pandemie. Cu banii donaţi, Crucea Roşie Română va ajuta persoanele fără aparţinători, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază şi pachete igienice, conform normelor şi standardelor organizaţiei în situaţii de urgenţă. Un pachet complet cu produse alimentare şi igienice are o valoare de 150 lei, conţine produse de igienă personală, produse pentru igienizarea locuinţelor şi 12 kg de alimente care asigură necesarul de hrană pentru o familie formată din trei persoane, pe o perioadă de două săptămâni, conform Agerpres.ro.

Citește și: Cine este Nelu Tătaru, noul ministru propus pentru portofoliul de la Sănătate

Alţi 20.000 de euro vor fi direcţionaţi către Fondul de Urgenţă al ARC România dedicat dotării spitalelor din ţară cu echipamente necesare. Priorităţile acestui fond sunt achiziţionarea de aparate şi de teste, achiziţionarea de costume de protecţie pentru cadrele medicale şi creşterea numărului de aparate de ventilare.

EY România va finanţa cu încă 25.000 de euro un proiect de susţinere a activităţii cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta împotriva pandemiei, în colaborare cu companii partenere.

Citește și: Informare de ultim moment! Încă un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus! Pacienta suferea de diabet și hipertensiune arterială

"Criza prin care trecem poate lăsa răni adânci nu doar în economie, ci în fiecare familie. Împreună cu partenerii noştri sperăm să oferim o parte din sprijinul necesar celor care luptă împotriva acestei pandemii şi ca în acest demers să vină şi alţi jucători din piaţă. Recunoştinţa noastră se îndreaptă în acest moment către personalul medical, suportul către categoriile vulnerabile şi gândurile pentru toţi cei apropiaţi. Solidaritatea chiar poate face diferenţa în aceste zile şi este mai necesară ca oricând", a declarat Bogdan Ion, country managing partner, EY România.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 284.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări şi venituri de aproximativ 36,4 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2019.

Citește și: Un celebru hipermarket din România face o mișcare strategică, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3! A înlocuit pensionarii: Facilitate pentru angajații MAI și MApN

Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Compania are birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.