Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

F1: Charles Leclerc a dominat ultima sesiune de antrenamente libere din Singapore

www.formula1.com
charles leclerc

Pilotul finlandez Charles Leclerc a dominat sâmbătă ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al statului Singapore, care a început cu întârziere şi a fost perturbată de ploaie, informează DPA, potrivit Agerpres.

Leclerc a fost înregistrat pe un tur de pistă (5,063 km) în 1 min 57 sec 782/1000, reuşind să-l devanseze cu 0,526 secunde pe campionul mondial en titre, olandezul Max Verstappen (Red Bull), cronometrat în 1 min 58 sec 308/1000.

Spaniolul Carlos Sainz, colegul lui Leclerc la Ferrari, a fost al treilea în această sesiune (1min 58 sec 848/1000), în timp ce monoposturile Mercedes pilotate de britanicii George Russell şi Lewis Hamilton au reuşit al 9-lea, respectiv al 12-lea timp.

Din cauza ploii abundente şi a pistei umede, startul acestei sesiuni s-a dat cu o jumătate de oră mai târziu faţă de ora programată iniţial.

Tot sâmbătă urmează să se desfăşoare şi calificările pentru Marele Premiu de duminică, în care Max Verstappen, care are un avans de 116 puncte faţă de Leclerc, va avea o primă oportunitate de a-şi trece în palmares al doilea titlu mondial consecutiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.