Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fabio Capello tranșează diputa Messi-Ronaldo - Lionel Messi este un geniu

Goal.com
Fabio Capello

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu se dezmint și continuă să facă spectacol în fotbal. De data aceasta totul s-a întâmplat în optimile Ligii Campionilor, informează mediafax.

Dacă marți seară (12 martie) atacantul portughez a reușit un hat-trick în Juventus - Atletico Madrid, scor 3-0, astfel campioana Italiei a reușit să întoarcă scorul din manșa tur, 2-0 pentru spanioli, și să se califice în sferturile competiției, miercuri (13 martie), decarul argentinian a marcat de două ori și a oferit două assist-uri în partida Barcelona - Lyon, iar catalanii merg mai departe în Ligă, după ce s-au impus cu 5-1 la general în fața grupării din Ligue 1.

Messi nu a rămas indiferent în urma evoluției lui Ronaldo pe arena din Torino: "A avut o seară magică, cu cele trei goluri marcate".

Cele două prestații au făcut deliciul publicului, dar fostul selecționer al echipei naționale a Angliei, Fabio Capello a trasat o barieră între Messi și Ronaldo.

"(n.red. - Cristiano) Ronaldo este un jucător extraordinar, dar Messi este un geniu", a spus a Capello pentru Sky Sport Italia, care a continuat:

"Snt trei genii în fotbal: Pele, Maradona și Messi. Punct. Ronaldo este un jucător foarte puternic și te poate ajuta să câștigi tot, dar Messi este un geniu, este altceva. Am jucat contra lui Messi când avea 16 ani și m-a uimit de atunci. Făcea aceleași lucruri pe care le face și astăzi. El evolua la fel și în urmă cu 20 de ani, pentru că s-a născut un geniu. Inventează lucruri pe care alții nici măcar nu le văd. Ronalda s-a transformat de unul singur într-un campion, dar nu este un geniu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.