Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fabio Quagliarella, cel mai bun marcator în activitate din Serie A, şi-a prelungit contractul la 38 de ani

facebook.com
Serie A

Fabio Quagliarella, cel mai bun marcator în activitate din Serie A, şi-a prelungit contractul cu Sampdoria la vârsta de 38 de ani, a anunţat clubul din Genova, citat de lequipe.fr.

"Spre satisfacţia tuturor, atacantul cu 233 de meciuri şi 99 de goluri în tricoul nostru a semnat până la 30 iunie 2022”, a anunţat clubul Sampdoria.

Quagliarella, care şi-a petrecut întreaga carieră în Italia (la Torino, Ascoli, Udinese, Napoli, Juventus, Sampdoria), a înscris 13 goluri în sezonul recent încheiat cu echipa sa, la care s-a întors în 2016 după o primă perioadă în 2006-2007.

Cu 177 de goluri în 500 de meciuri în Serie A, "Quaglia" este cel mai bun marcator din campionatul Italiei. Aflat pe locul 14 în clasamentul "all-time", el poate intra în Top 10 dacă mai înscrie 12 goluri. În clasamentul marcatorilor activi, el este înaintea atacantului formaţiei Lazio Ciro Immobile, 31 de ani (155 de goluri), şi al starului echipei AC Milan Zlatan Ibrahimovic, 39 de ani (147 de goluri).

Retras de la naţională în 2019, Quagliarella are 28 de selecţii şi 9 goluri. El este cel mai în vârstă jucător care a marcat în tricoul primei reprezentative a Italiei, la 36 de ani, într-un meci contra Liechtenstein.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.