Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fabrica de Ţigarete va putea fi vizitată şi în luna mai - Pentru aprilie toate locurile sunt rezervate

Cigaretes
tigarete
Potrivit reprezentanţilor Primăriei, toate locurile pentru tururile ghidate ce vor avea loc în data de 9 aprilie au fost ocupate în aproape o zi şi jumătate de la publicarea anunţului.

"Interesul foarte mare al locuitorilor de a lua parte la tururile ghidate în interiorul fostei Fabrici de ţigarete din Sfântu Gheorghe a făcut ca toate cele 200 de locuri disponibile pentru 9 aprilie să fie deja ocupate. Aşteptăm însă pe toată lumea la concertul FUNKorporation, care va avea loc sâmbăta viitoare de la ora 18:00 în curtea fabricii. Autorităţile locale vor organiza o nouă Zi a porţilor deschise pe parcursul lunii mai, urmând ca persoanele deja înscrise, dar care nu au avut loc acum, să aibă prioritate la participare. În perioada următoare vom contacta toate persoanele înscrise pentru a le informa despre participarea la eveniment", au precizat reprezentanţii instituţiei.

Fabrica de ţigarete şi-a încetat activitatea în anul 2011 ca urmare a suspendării autorizaţiei de producţie şi comercializare, iar câţiva ani mai târziu compania a intrat în insolvenţă din cauza datoriilor acumulate către bugetul de stat.

Primăria Sfântu Gheorghe şi-ai exercitat dreptul de preempţiune asupra terenurilor şi clădirilor societăţii Galaxy Tabacco SA Bucureşti, scoase la licitaţie de lichidatorul judiciar şi le-a achiziţionat anul trecut cu suma de 4,9 milioane de euro cu scopul de a le reabilita şi introduce în circuitul public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.