Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS Averea lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a crescut luni cu 13 miliarde de dolari

Jeff Bezos

Averea lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a crescut luni cu 13 miliarde de dolari, acesta fiind cel mai mare salt pentru o persoană, într-o singură zi, de la crearea indicelui Bloomberg Billionaires.

Acțiunile Amazon.com Inc. au crescut cu 7,9%, cea mai mare valoare din decembrie 2018, pe fondul optimismului în creștere în ceea ce privește tendințele comerțului online, majorarea de la începutul anului fiind de 73%, conform Mediafax.

Citește și: Informații de ULTIMĂ ORĂ - Maneliști CELEBRI, printre VICTIMELE tâlhărite de clanul Duduianu, SĂLTAT cu mascații

Bezos, în vârstă de 56 de ani, cea mai bogată persoană din lume, și-a văzut averea crescînd cu 74 de miliarde de dolari în 2020, la 189,3 miliarde de dolari, în ciuda celei mai grave încetiniri a economiei SUA de la Marea Depresiune.

Averea lui Bezos este în prezent mai mare decât capitalizarea de piață a unor gigați cum sunt Exxon Mobil, Nike și McDonald's.

Mackenzie Bezos, fosta soție a lui Bezos, a câștigat luni 4,6 miliarde de dolari și este acum a 13-a cea mai bogată persoană din lume.

Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook, a adăugat aproape 15 miliarde de dolari la averea sa în acest an, chiar dacă firma sa se confruntă cu un boicot al companiilor privind publicitatea pe rețeaua de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.